Πήρε ένα πεσμένο κλαδί και άρχισε να το τρίβει με γυαλόχαρτο. το αποτέλεσμα; Θα μείνετε άφωνοι!Δε χρειάζεται να καταφεύγουμε πάντα στο ΙΚΕΑ όταν χρειαζόμαστε ένα καινούριο ράφι. Μερικές φορές, και ένα πεσμένο κλαδί είναι εντάξει. Ο Χιλιανός καλλιτέχνης Sebastian Errazuriz βρήκε ένα κλαδί στην πόλη του Santiago της Χιλής και το μεταμόρφωσε σε ένα όμορφο ράφι.
Το φυσικό του σχήμα καθόρισε τη μ…


Δε χρειάζεται να καταφεύγουμε πάντα στο ΙΚΕΑ όταν χρειαζόμαστε ένα καινούριο ράφι. Μερικές φορές, και ένα πεσμένο κλαδί είναι εντάξει. Ο Χιλιανός καλλιτέχνης Sebastian Errazuriz βρήκε ένα κλαδί στην πόλη του Santiago της Χιλής και το μεταμόρφωσε σε ένα όμορφο ράφι.

Το φυσικό του σχήμα καθόρισε τη μορφή του κλαδιού. Ο Errazuriz το προσάρμοσε στις ανάγκες του γυρίζοντας το και τρίβοντας το με γυαλόχαρτο. Επίσης το πέρασε με βερνίκι και του έδωσε ένα γυαλιστερό, μαύρο τελείωμα. Έβαλε επίσης γυάλινα ράφια.

Το ράφι ονομάστηκε «Bilbao» από το όνομα της οδού που το βρήκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Errazuriz χρησιμοποιεί κλαδιά στην τέχνη του. Μπορείτε να δείτε περισσότερη από τη δουλειά του στην ιστοσελίδα του.
Περισσότερες πληροφορίες:  meetsebastian.com | Facebook

Μερικά ακόμη έργα του με κλαδιά.

Διαβάστε περισσότερα…

Πείτε μας τη γνώμη σας:Source link


Like it? Share with your friends!

7
0
7, 0 points

Πήρε ένα πεσμένο κλαδί και άρχισε να το τρίβει με γυαλόχαρτο. το αποτέλεσμα; Θα μείνετε άφωνοι!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in